Top
ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΑ UA CURRY FLOW 8 “SMOOTH BUTTER FLOW”! - Zakcret Blog
fade
6152
post-template-default,single,single-post,postid-6152,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΑ UA CURRY FLOW 8 “SMOOTH BUTTER FLOW”!

ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΑ UA CURRY FLOW 8 “SMOOTH BUTTER FLOW”!

Μπαίνοντας στη 12η NBA season του, o Stephen Curry μοιράστηκε ότι θέλει να έχει μια διαρκή θετική επίδραση, σε ό,τι και αν κάνει, εντός και εκτός παρκέ. Έπειτα από 7 χρόνια ως επίσημος αθλητής της Under Armour, ένα νέο release του τρεις φόρες πρωταθλητή του NBA, έρχεται για να βελτιώσει τις επιδόσεις σου στο παρκέ. Τα νέα signature παπούτσια μπάσκετ UA Curry Flow 8 είναι στα ZAKCRET Sports, και περιμένουν να ανακαλύψεις τις ιδιότητες και την εντυπωσιακή τους version, “Smooth Butter Flow”!

Τα μπασκετικά παπούτσια της Under Armour με την υπογραφή του point guard των Golden State Warriors, αποτελούνται από ένα ανάλαφρο πλεκτό επάνω μέρος, που σε κρατάει δροσερό, όταν η μπάλα γίνεται «καυτή». Επιπλέον, έχουν συνθετικές επιστρώσεις, για ενισχυμένη υποστήριξη στο πέλμα σου.

Τα νέα UA Curry Flow 8, διαθέτουν τη νέα τεχνολογία αντικραδασμικής προστασίας UA Flow, που προσφέρει πολύ ανάλαφρη αίσθηση, μεγάλη αναπήδηση και γερό κράτημα. Νιώσε το game σου να γίνεται πιο εκρηκτικό, χάρη στην εξωτερική σόλα UA Flow, που προσφέρει καλύτερη επαφή με το court, επιτρέποντάς σου να δοκιμάζεις γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης και «ασταμάτητα» cuts.

Η ευλύγιστη μονάδα Pebax®, προσφέρει, ενισχυμένη στήριξη και σταθερότητα σε κάθε κίνηση. Απόλαυσέ τα αμέσως, χάρη στο ελαστικό κολάρο που διευκολύνει την εφαρμογή τους, και νιώσε τα να αγκαλιάζουν τα πέλματά σου, σαν να φοράς κάλτσες.

Ήρθε η ώρα να φέρεις τη δική σου αλλαγή στο παρκέ, με τη βοήθεια των UA Curry Flow 8. Βρες τα τώρα, στο e-shop των ZAKCRET Sports, και απόλαυσέ τα λίγες μόνο μέρες μετά την παραγγελία σου!

#UnderArmourGreece #DreamForSports #ZakcretSports

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS