Top
Μάθε – Υποστήριξε και εσύ το έργο κατά του νεανικού διαβήτη! - Zakcret Blog
fade
7153
post-template-default,single,single-post,postid-7153,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Μάθε – Υποστήριξε και εσύ το έργο κατά του νεανικού διαβήτη!

Μάθε – Υποστήριξε και εσύ το έργο κατά του νεανικού διαβήτη!

Ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί ένα χρόνιο μεταβολικό νόσημα, το οποίο χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης (σακχάρου) στο αίμα.

 

Στις μέρες μας, το νόσημα αυτό εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στα παιδιά.

 

Αν δεν διαγνωστεί έγκαιρα τότε τα οξέα που παράγονται επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και το παιδί μπορεί να πέσει ακόμα και σε κώμα.

 

Η έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τη νόσο, κάνει τα παιδιά να αναπτύσσουν αισθήματα μειωμένης αυτοεκτίμησης και ενοχής.

 

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1983 από τον διακεκριμένο Ομότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής Χρήστο Μπαρτσόκα.

 

 

Έκτοτε βρίσκεται σταθερά στο πλευρό όλων των παιδιών και νέων με Διαβήτη τύπου 1 και των οικογενειών τους, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας συνεχώς πολυάριθμες δράσεις, ενέργειες, προγράμματα υποστήριξης και εκπαίδευσης των πασχόντων, καθώς και ενημέρωσης- ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου σχετικά με τη νόσο.

 

Πιστή στο όραμά της, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της Πανελλαδικά σε περισσότερα από 4.000 παιδιά και νέους με ΣΔτ1, με κύριο σκοπό τη βελτίωση της υγείας, περίθαλψης, διαβίωσης και ποιότητας ζωής τους, ώστε να μπορούν να βιώνουν μία καθημερινότητα χωρίς διακρίσεις και να οραματίζονται με αισιοδοξία το μέλλον τους.

 

Ανάμεσα στους πολλούς γονείς και στον καθημερινό τους αγώνα, βρίσκεται και ο Γιάννης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Βίδρας, μπαμπάς της Όλγας, η οποία διαγνώστηκε με ΣΔΤ1 το 2014 σε ηλικία μόλις 8 μηνών, γίνεται πρεσβευτής της Π.Ε.Α.Ν.Δ. αγκαλιάζοντας, συμμετέχοντας και προσφέροντας στην καμπάνια «Η Δύναμη του Κύκλου μας».

 

 

Ο Γιάννης Βίδρας, είναι και Τριαθλητής με συμμετοχές σε αγώνες IRONMAN®, μια από τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις Παγκοσμίως. Έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN®, στο οποίο θα λάβει μέρος με τα χρώματα της Ελλάδας έχοντας ως μεγάλους υποστηρικτές στον κοινωνικό του σκοπό, την AVRA WAVE, την Under Armour και την ZAKCRET Α.Ε., μεταφέροντας το μήνυμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αλλά και στη διάρκεια της διοργάνωσης, που θα γίνει στη UTAH των ΗΠΑ τον ερχόμενο Οκτώβρη.

 

 

Η συνεργασία αυτή συνδέει την Π.Ε.Α.Ν.Δ. με το χώρο του αθλητισμού μέσω του Γιάννη Βίδρα, αναδεικνύοντάς τον πρωτίστως ως πρότυπο ανθρώπου και δευτερευόντως ως αθλητή.

 

Η Under Armour, η εξειδικευμένη εταιρία αθλητικών ειδών και πασίγνωστη για τις καινοτομίες των τεχνολογιών της, υποστηρίζει την καμπάνια «Η Δύναμη του Κύκλου μας», παρέχοντας στον Γιάννη Βίδρα όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN®.

 

 

Η οικογένεια της ZAKCRET A.E. αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της άθλησης στη ζωή των ατόμων με Διαβήτη και έχοντας Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει τον «αγώνα» του Γιάννη Βίδρα, προσφέροντας 1€ με κάθε αγορά backpack για την ενίσχυση του έργου της Π.Ε.Α.Ν.Δ., με μόνο σκοπό την προσφορά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών και νέων με Σακχαρώδη Διαβήτη!

 

Υποστήριξε και εσύ το έργο κατά του νεανικού διαβήτη. Με την αγορά κάθε backpack, προσφέρεις 1€ στον αγώνα της Π.Ε.Α.Ν.Δ!

 

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #TRIFORDIABETES
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS