Top
ΝΕΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ UA HOVR™ MEGA 2 CLONE! - Zakcret Blog
fade
6540
post-template-default,single,single-post,postid-6540,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΝΕΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ UA HOVR™ MEGA 2 CLONE!

ΝΕΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ UA HOVR™ MEGA 2 CLONE!

Είναι δυνατόν ένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο που απευθύνεται σε όλους, να παρέχει την ιδανική running εμπειρία σε κάθε δρομέα; Φυσικά! Τα Under Armour HOVR™ Mega 2 Clone είναι εδώ, για να δώσουν νέες διαστάσεις στις διαδρομές σου!

Τα νέα δρομικά παπούτσια της UA, ενδείκνυνται για μεγάλες αποστάσεις, και υπόσχονται να να σου παρέχουν μια νέα εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης! Χάρη στη νέα τεχνολογία UA Clone, στο επάνω μέρος, προσαρμόζονται στο σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να προσφέρουν περισσότερη άνεση, μέσω της μειωμένης τριβής.

«Ανέβασε» στα ύψη τις επιδόσεις των running sessions σου, με τη βοήθεια της κορυφαίας τεχνολογίας UA HOVR™, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι τρέχεις στα… σύννεφα. Με ανάλαφρο επάνω μέρος από διχτυωτό υλικό, επιτρέπουν διαρκώς την ροή του αέρα, ώστε τα πέλματά σου να παραμένουν στεγνά και δροσερά.

Επιπλέον, μπορείς να δεις τα παπούτσια αυτά σαν τον νέο running coach σου, που κρατάει αρχείο και αναλύει τα metrics των προπονήσεών σου. Tο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα, καταγράφει και μεταφέρει όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο αυτόματα στην εφαρμογή UA MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία σου, και παρέχει υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό τη μείωση των τραυματισμών αλλά και τη σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων σου.

Ό,τι και να πούμε για τα Under Armour HOVR™ Mega 2 Clone, είναι λίγο. Οπότε, σε προσκαλούμε να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα ZAKCRET Sports ή/και στο zakcret.gr, και να τα προμηθευτείς τώρα!

#ZakcretSports #DreamForSports #UnderArmourGreece

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS