Top
«ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ» ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ @ZAKCRET SPORTS ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ADIDAS X GHOSTED! - Zakcret Blog
fade
5830
post-template-default,single,single-post,postid-5830,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

«ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ» ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ @ZAKCRET SPORTS ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ADIDAS X GHOSTED!

«ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ» ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ @ZAKCRET SPORTS ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ADIDAS X GHOSTED!

Νέα σεζόν. Νέοι στόχοι. Νέες ταχύτητες. Η δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου επιστρέφει, και μαζί της φέρνει τον ενθουσιασμό που έχουμε όλοι, όταν πηγαίνουμε για «μπαλίτσα». Βέβαια τώρα υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που ο ενθουσιασμός μεγαλώνει, και δεν είναι άλλος από το λανσάρισμα των νέων παπουτσιών ποδοσφαίρου X GHOSTED, από την adidas!

Τα ολοκαίνουρια X GHOSTED είναι σχεδιασμένα για να σπάσουν τα όρια της ταχύτητας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που θα φορεθούν από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές, όπως οι Mohamed Salah, Heung-Mon Son, Gabriel Jesus και Vivianne Miedema, διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, που θα κάνουν τη διαφορά στο χορτάρι.

Με μια 1η ματιά, το X GHOSTED σε «παρασύρει» στον ρυθμό του με την εισαγωγή της ολοκαίνουριας τεχνολογίας υλικού της adidas, της TRANSLUCENT MIRAGESKIN. Πρόκειται για μια μονή στρώση υλικού υψηλής απόδοσης, τοποθετημένη πάνω σε μια βάση πλέγματος, που δημιουργεί ένα ενιαίο άνω μέρος που προσφέρει σταθερότητα και υποστήριξη, ενώ ελαχιστοποιεί το βάρος. Η μοναδική, ημιδιάφανη αισθητική, κάνει το παπούτσι να μοιάζει με φάντασμα. Μια επιπλέον νύξη για την ταχύτητα των νέων football boots, είναι η τοποθέτηση των τριών ριγών της adidas στο σχήμα των φτερών του γερακιού πετρίτη, του πιο γρήγορου πλάσματος στη Γη.

Βασισμένα σε δεδομένα από την εμπειρία του στίβου, τα X GHOSTED προέκυψαν από την αποδόμηση και επανασχεδίαση του παπουτσιού spike, του στίβου. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε το εντυπωσιακό SPRINT CONSTRUCT, ένα σύστημα ταπών με έλασμα που επιτρέπει εκρηκτική κίνηση προς τα εμπρός, ενώ παρέχει υποστήριξη για εξίσου εκρηκτικούς ελιγμούς. Επίσης, χάρη στη VACUUM FIT EXPERIENCE, οι παίκτες αισθάνονται τον αέρα να βγαίνει ταχύτατα από το παπούτσι όταν το φορούν, δημιουργώντας μια μοναδικά άνετη εφαρμογή που υποστηρίζει τις εκρηκτικές τους κινήσεις.

Την παράσταση στα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια του μέλλοντος, αποτελεί η καινοτόμα τεχνολογία της adidas, CARBITEX SPEEDFRAME. Μια δυναμική πλάκα ανθρακονημάτων, που θα υποστηρίζει τους παίκτες που επιδιώκουν την ταχύτητα. Το X GHOSTED είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι μαζικής παραγωγής με ενσωματωμένη δυναμική πλάκα ανθρακονημάτων στο μπροστινό, κάτω μέρος του.

Τα «εξωπραγματικά» adidas X GHOSTED είναι εδώ. Μην το ρισκάρεις και «ανέβασε ταχύτητα» για να τα προλάβεις σε ένα από τα 20 καταστήματα ZAKCRET Sports και/ή στο zakcret.gr!

#X20 #XGHOSTED #adidas #OneTeam #OneDream

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS