Top
Η adidas λανσάρει το νέο Predator - Zakcret Blog
fade
4104
post-template-default,single,single-post,postid-4104,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Η adidas λανσάρει το νέο Predator

Η adidas λανσάρει το νέο Predator

Το ποδοσφαιρικό παπούτσι που όλοι περιμέναμε, το adidas Predator, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με ανανεωμένο σχέδιο και χρώματα.

 

Το Predator είναι ένα κλασικό εμβληματικό δερμάτινο παπούτσι ποδοσφαίρου που έκανε το ντεμπούτο του το 1994 με το πρώην αστέρι της Liverpool, Craig Johnston και έχει φορεθεί από πολλούς θρύλους του αθλήματος που έγραψαν ιστορία, όπως ο David Beckam και ο Xavi.

 

Το iconic αυτό παπούτσι θα λέγαμε ότι είναι συνώνυμο με τον David Beckam. Η μεγαλύτερη στιγμή του Beckam με το adidas Predator ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002 στην Ιαπωνία / Κορέα όταν έδωσε τη νίκη στην Αγγλία με πέναλτι, επί της Αργεντινής. Κυκλοφόρησε σε πολλές εκδόσεις έως το 2014, ενώ μετά εξαφανίστηκε από τις συλλογές τις adidas για λίγα χρόνια.

 

Σήμερα, το νέο Predator από την adidas λανσάρεται στη νέα συλλογή Skystalker, μαζί με τα X, και NEMEZIZ που θα τα έχουμε πολύ σύντομα κοντά μας. Κυκλοφορεί στις εκδόσεις Stadium, Cage και Street και διαθέτει νέες καινοτόμες τεχνολογίες όπως το νέο CONTROLSKIN και τις νέες υβριδικές τάπες (hybrid stud tip configuration).

 

Το ποδοσφαιρικό παπούτσι adidas Predator πρόκειται να το φορέσουν οι Paul Pogba, Dele Alli, Ivan Rakitic και Mesut Ozil.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS