Top
ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ 3-ΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ZAKCRET SPORΤS, ΜΕ ΤΑ NEA ADIDAS DAME 6! - Zakcret Blog
fade
5409
post-template-default,single,single-post,postid-5409,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ 3-ΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ZAKCRET SPORΤS, ΜΕ ΤΑ NEA ADIDAS DAME 6!

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ 3-ΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ZAKCRET SPORΤS, ΜΕ ΤΑ NEA ADIDAS DAME 6!

Κατά πόσο είναι δυνατόν, ένα ζευγάρι μπασκετικά παπούτσια να «κουβαλάει» ολόκληρη την ιστορία ενός ανθρώπου; Και όμως, τα νέα παπούτσια μπάσκετ Dame 6, της adidas, αποτυπώνουν την αθλητική και δημιουργική «ταυτότητα» του αστέρα του NBA, Damian Lillard, και σε περιμένουν στα καταστήματα ZAKCRET Sports!

All-Star NBAer, rapper, πατέρας, αδελφός και υιός. Σχεδιασμένα για να σκιαγραφήσουν ολόκληρη την persona του Lillard, εντός και εκτός του παρκέ, τα adidas Dame 6, αποτελούν το τελευταίο ζευγάρι μπασκετικών παπουτσιών με την υπογραφή του point-guard των Portland Trail Blazers.

It’s “Dame Time”! Όλοι γνωρίζουν ότι έχει φτάσει εκείνη η στιγμή στο ματς, όταν ο Damian πεισμώνει και ετοιμάζεται για μετωπιαία σύγκρουση με τους αντιπάλους του. Την αυλαία της καινούργια συλλογής, ανοίγει το ζευγάρι με την λέξη “Ruthless” με έντονα γράμματα, στην ενδιάμεση σόλα. Το μαύρο υφασμάτινο διχτυωτό επάνω μέρος, που παρέχει πλούσια διαπνοή, κοσμείται από διάφορες επισημάνσεις με neon ροζ και πράσινες αποχρώσεις, και ολοκληρώνεται με μαύρες σουέτ επιστρώσεις στο τμήμα των δαχτύλων.

Αυτό είναι το 1ο μοντέλο της συλλογής Dame, που διαθέτει τεχνολογία LIGHTSTRIKE, την υπέρ-ελαφριά ενδιάμεση σόλα που προσφέρει ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία μεγάλης απόκρισης στο παρκέ, με τέλειο, θα λέγε κανείς, τρόπο. Η τεχνολογία LIGHTSTRIKE διασφαλίζει την ενισχυμένη, διαρκή άνεση, στήριξη και απόκριση· «μουσική στα αφτιά» του Lilliard, για να εκτελέσει ανεμπόδιστος την αντίπαλη άμυνα με ανελέητα drives στο καλάθι, και αιφνιδιαστικά step-back τρίποντα.

Σχεδιασμένα να εφαρμόζουν με τρομερή ακρίβεια και να παρέχουν πλευρική στήριξη, τα Dame 6 θα «κλειδώσουν» τα πέλματά σου, μέσω του ενσωματωμένου συστήματος κορδονιών. Το άνετο, διαπνέον επάνω μέρος, υποστηρίζεται από την δυναμική εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο, προσφέροντας στο παιχνίδι σου μέγιστη πρόσφυση.

Βιάσου, και έλα σε ένα κατάστημα ZAKCRET Sports, για να προμηθευτείς τα δικά σου ολοκαίνουργια παπούτσια basket adidas Dame 6, πριν εξαντληθούν!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS