Top
ΤΑ ZAKCRET SPORTS ΠΑΝΕ... ΠΑΤΡΑ! - Zakcret Blog
fade
5349
post-template-default,single,single-post,postid-5349,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΤΑ ZAKCRET SPORTS ΠΑΝΕ… ΠΑΤΡΑ!

ΤΑ ZAKCRET SPORTS ΠΑΝΕ… ΠΑΤΡΑ!

TO ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ZAKCRET SPORTS ΣΤHΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

 

 Τα ZAKCRET Sports συνεχίζουν την επέκταση των καταστημάτων τους, εγκαινιάζοντας το 18ο φυσικό τους κατάστημα και το πρώτο στην πολυαγαπημένη μας Πάτρα!

Στα τέλη Νοεμβρίου του ’19, το νέο μας κατάστημα υποδέχθηκε το κοινό της Πάτρας με ανοιχτές αγκάλες, σε ένα κτίριο μεγέθους 800 τ.μ., στην πλατεία Β. Γεωργίου και την οδό Ερμού.

Στο ολοκαίνουριο κατάστημά μας, στεγάζονται πάνω από 60 επώνυμα sports, athletic leisure και casual brands, για τον άνδρα, την γυναίκα και όλους τους μικρούς μας φίλους. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα υποδημάτων, ενδυμάτων, αλλά και αξεσουάρ, για όλα τα αθλήματα και τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Φυσικά, ένα τόσο μεγάλο γεγονός, δε θα μπορούσε να μην αποτελεί αφορμή για εμάς, να το γιορτάσουμε μαζί σας! Για αυτό το λόγο, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, καλέσαμε τους κατοίκους της Πάτρας στο μεγάλο Opening Party του νέου μας καταστήματος!

Η οικογένεια των ZAKCRET Sports σας ευχαριστεί ολόψυχα, για την θερμή στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!

Σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία στα ZAKCRET Sports στην Πάτρα!

#Patras #Yes #OneTeam #OneDream

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS