Top
ΤΟ GOLDEN HALL ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ZAKCRET SPORTS! - Zakcret Blog
fade
5376
post-template-default,single,single-post,postid-5376,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΤΟ GOLDEN HALL ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ZAKCRET SPORTS!

ΤΟ GOLDEN HALL ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ZAKCRET SPORTS!

Τα ZAKCRET Sports συνεχίζουν την επέκταση του δικτύου καταστημάτων τους, εγκαινιάζοντας το 19ο φυσικό τους κατάστημα, στο εμπορικό πολυκατάστημα Golden Hall!

To νέο μας premium κατάστημα, υποδέχθηκε τους επισκέπτες στον 1ο όροφο του μεγάλου shopping mall, σε ένα χώρο μεγέθους 500 τ.μ., με σύγχρονη artistic αισθητική.

Στο ολοκαίνουριο κατάστημά μας, στεγάζονται πάνω από 60 επώνυμα sports, athletic leisure και casual brands, για τον άνδρα, την γυναίκα και όλους τους μικρούς μας φίλους. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα υποδημάτων, ενδυμάτων, αλλά και αξεσουάρ, για όλα τα αθλήματα και τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην γιορτάσουμε μαζί σας, αυτό το μεγάλο γεγονός! Μαζί μας παρευρέθη η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, σε ένα party με extreme DJ Sets, διάφορες εκπλήξεις και πολλά δώρα!

Η οικογένεια των ZAKCRET Sports σας ευχαριστεί ολόψυχα, για την θερμή στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!

Σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία στα ZAKCRET Sports στο Golden Hall!

#GoldenHall #Yes #OneTeam #OneDream

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS