Top
H Δική μας Ημέρα Φιλίας στα ZAKCRET Sports! - Zakcret Blog
fade
7223
post-template-default,single,single-post,postid-7223,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

H Δική μας Ημέρα Φιλίας στα ZAKCRET Sports!

H Δική μας Ημέρα Φιλίας στα ZAKCRET Sports!

Οι φίλοι στη δουλειά συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη ευτυχία και ενισχύουν τη θετικότητα στο χώρο εργασίας.

 

Η ZAKCRET A.E. έχοντας καθιερώσει τη δική της Ημέρα Φιλίας, ενισχύει το όμορφο και συλλογικό πνεύμα μεταξύ των εργαζομένων της, καθώς οι σχέσεις των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη, χτίζουν τις πιο δυνατές ομάδες.

 

Με τα όμορφα λόγια της Αμάντας και της Εύης, της Ευτυχίας και της Νίκης, της Ανέζας και του Νίκου γιορτάζουμε την Ημέρα Φιλίας των ZAKCRET Sports.

 

ΑΜΑΝΤΑ-ΕΥΗ

Το να περιτριγυρίζεσαι στο χώρο εργασίας σου από ανθρώπους, που μπορείς να συμβαδίσεις με τον τρόπο δουλειάς τους είναι κάτι πολύ σπάνιο.

 

Η πραγματική τύχη είναι μέσα από αυτή την καθημερινότητα, να δημιουργούνται σχέσεις φιλίας που σε κάνουν πιο δημιουργικό και πιο αποδοτικό!

 

Έτσι, δημιουργήθηκε ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ μας, το οποίο είχε ως φυσική συνέχεια, το δέσιμο μας να απλωθεί πέρα από το εργασιακό και στο ανθρώπινο κομμάτι.

 

Παράλληλα σε αυτά, αν προσθέσουμε τα κοινά ενδιαφέροντα, την κοινή φάση της ζωής μας και τη χημεία που έχουμε σαν άνθρωποι, το αποτέλεσμα μας βγάζει κάτι μοναδικό… την σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας και λέγεται φιλία!!

 

Και άλλωστε τι πιο ωραίο να έχεις με τη συνάδελφο-φίλη σου και το ίδιο γούστο στα sneakers!!!!

 

 

ΕΥΤΥΧΙΑ-ΝΙΚΗ

Συνεργαζόμαστε μαζί εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια.

 

Η αμοιβαία συμπάθεια που έχουμε η μία για την άλλη, προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από την καλή συνεργασία, τη συνεννόηση, το σεβασμό, τη βοήθεια και την αντίληψη στο χώρο εργασίας μας.

 

Όταν περνάς όμορφο και δημιουργικό χρόνο στην δουλειά σου, αναπτύσσεται και η δύναμη της φιλίας.

 

Χαμόγελα, αναποδιές, καλή διάθεση, κούραση, αγάπη, τσακωμοί, αγκαλιές.

 

Όλα είναι πιθανά να συμβούν στην καθημερινότητα.

 

Μα όταν είμαστε μαζί, όλα είναι καλύτερα!

 

Χρόνια μας πολλά!

 

 

ΑΝΕΖΑ-ΝΙΚΟΣ

Οι φιλικές σχέσεις στην εργασία μας, μας δημιουργούν την ευχάριστη διάθεση να συνεργαζόμαστε αρμονικά μεταξύ μας, να είμαστε πιο αποδοτικοί, αφοσιωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

 

Νιώθοντας την οικειότητα, μας προκαλείται το αίσθημα ασφάλειας και ενθάρρυνσης στο χώρο και μας αναπτερώνει το ηθικό.

 

Ο χρόνος κυλάει πιο ευχάριστα, με διάθεση για εξυπηρέτηση και δουλειά.

 

‘‘ Άλλωστε ο φίλος είναι το δυνατό αντικαταθλιπτικό μας! ’’

 

 

Η ΖΑΚCRET A.E. γιορτάζει σήμερα (12/9) τις δυνατές φιλίες που δημιουργήθηκαν μέσα από την εργασία και την καθημερινότητα και εύχεται σε όλους τους συναδέλφους της Happy Friendship Day!

 

The best managers encourage friendships in the workplace, by creating the conditions under which such relationships thrive.

 

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #FRIENDSHIP DAY
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS