Top
ΜΑΘΕ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ! - Zakcret Blog
fade
7234
post-template-default,single,single-post,postid-7234,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΜΑΘΕ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ!

ΜΑΘΕ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ!

«Ο πλανήτης Γη δεν μας ανήκει, εμείς ανήκουμε σε αυτόν. Και πρέπει να τον μοιραστούμε με την άγρια ζωή» Steve Irwin

 

Τα τελευταία χρόνια η βιωσιμότητα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Δεν περιορίζεται στον χώρο της μόδας, αλλά σίγουρα η ευθύνη είναι μεγάλη, καθώς η βιομηχανία της μόδας είναι η δεύτερη πιο ρυπογόνος αιτία στον κόσμο μετά το πετρέλαιο.

 

Ο πλανήτης κινδυνεύει και μια ριζική αλλαγή ήταν αναγκαία για την προστασία του.

 

Τα Sustainable προϊόντα ήρθαν να μας δείξουν τον δρόμο, για ένα καλύτερο μέλλον.

 

SUSTAINABLE ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η έννοια του Sustainability βασίζεται στην ομαλή και αρμονική αλληλεξάρτηση ανάμεσα στο ανθρώπινο και το φυσικό στοιχείο. Η συνύπαρξη των δύο αυτών στοιχείων μπορεί να επιφέρει την ισορροπία στον πλανήτη μας.

 

Τα Sustainable προϊόντα αποτελούνται από οργανικά και βιώσιμα υφάσματα, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πρεσβεύουν την οικολογική ακεραιότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

 

 

Τα οφέλη από την παραγωγή Sustainable προϊόντων είναι σημαντικά.

 

Επιλέγοντας οργανικά και βιώσιμα υφάσματα, μειώνεται η ποσότητα άνθρακα και των χημικών ουσιών, που αποβάλλονται προς το περιβάλλον, οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε ένα υγιές περιβάλλον, προστατεύονται τα ζώα και οποιαδήποτε πρακτική εις βάρος τους, η αγορά οργανικών και ανανεώσιμων ινών υποστηρίζει τη βιωσιμότητα και μειώνονται τα απόβλητα.

 

ZAKCRET SPORTS και DISTRICT75 Sustainable Collection
Η ZAKCRET A.E., η μακροβιότερη Ελληνική Εταιρία αθλητικών ειδών, δείχνοντας το σεβασμό της στο περιβάλλον και τον πλανήτη μας, δίνει μέσα από τα 23 φυσικά καταστήματά της, τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ανανεώσει τη συλλογή του, με Sustainable προϊόντα και να περιορίσουμε όλοι μαζί το οικολογικό αποτύπωμα.

 

Στην DISTRICT75 Sustainable Collection βλέπουμε τον κόσμο με άλλο μάτι!

 

Mε τα μοντέρνα hoodies & φόρμες, δεν επωφελούνται μόνο τα outfit μας, αλλά και το περιβάλλον.

 

Στόχος της DISTRICT75 συλλογής είναι η παραγωγή εντυπωσιακών και ποιοτικών ρούχων μέσα από βιώσιμες πρακτικές, με έμφαση στη διαχρονικότητα.

 

 

 

Υποστήριξε κι εσύ το έργο του Αρκτούρου, προσφέροντας 1€ με κάθε αγορά των επιλεγμένων DISTRICT75 Sustainable προϊόντων.

 

AΡΚΤΟΥΡΟΣ
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι μία μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική, περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1992 κι έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Αφορμή της ίδρυσης του ήταν η ανάγκη εύρεσης άμεσης λύσης στο τότε διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα της αιχμαλωσίας αρκούδων αλλά και λύκων. Μια αφορμή που οδήγησε σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων και ενεργειών.

 

 

Μέσα στις δράσεις του Αρκτούρου είναι η εκπόνηση επιστημονικών μελετών, η παροχή περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, η ευαισθητοποίηση του κοινού στα ζητήματα βιοποικιλότητας κι αειφορίας, ενώ προσπαθεί να ασκεί πολιτική πίεση βασιζόμενος σε ολοκληρωμένα προγράμματα και λύσεις.

 

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συνέβαλε στην απαγόρευση των τσίρκων με ζώα στην Ελλάδα, αναπαράγει και χαρίζει ελληνικούς ποιμενικούς σκύλους σε κτηνοτρόφους, αναβαθμίζει αποψιλωμένες δασικές περιοχές με δενδροφυτεύσεις, λειτούργησε ειδικά καταφύγια άγριας ζωής για πρώην αιχμάλωτες αρκούδες και λύκους κ.α.

 

Στα πλαίσια του σεβασμού προς το περιβάλλον και της άγριας πανίδας, η ZAKCRET Α.Ε. στηρίζει το έργο του Αρκτούρου, προσφέροντας 1€ με κάθε αγορά των επιλεγμένων DISTRICT75 Sustainable προϊόντων, για την ενίσχυση της δράσης του.

 

Το μέλλον του πλανήτη μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

 

Υποστήριξε κι εσύ το έργο του Αρκτούρου!

 

Show respect and love for living things, especially each other

 

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #ARCTUROS #DISTRICT75
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS