Top
Nike Kyrie 3 - Zakcret Blog
fade
3563
post-template-default,single,single-post,postid-3563,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Nike Kyrie 3

Nike Kyrie 3

Με το Nike Kyrie 3 θα κάνεις τη διαφορά! Θα τρέχεις με απίστευτη ταχύτητα και θα κυριαρχείς στο γήπεδο!

Ο Kyrie επικρατεί στο γήπεδο χάρη στην ταχύτατη εκκίνηση και το αβίαστο στυλ παιχνιδιού που έχει. Το Nike Kyrie 3 δεν προσφέρεται μόνο για κοψίματα ακριβείας, αλλά παρέχει στους παίκτες που παίζουν σε διάφορες θέσεις προσαρμοσμένη εφαρμογή και τρομερή απόκριση στο γήπεδο. Το μοντέλο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Kyrie συνδυάζοντας δυναμική πρόσφυση, ευέλικτη στήριξη και αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Οι ανεξάρτητες προεξοχές ανάρτησης και η στρογγυλεμένη εξωτερική σόλα προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα και τη δυνατότητα παιχνιδιού από κάθε γωνία.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Η μονάδα Nike Zoom Air χαμηλού προφίλ στη φτέρνα εξασφαλίζει δυναμική αντικραδασμική προστασία για άνεση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε όλα τα Nike Kyrie 3 εδώ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS