Top
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ AIR MAX DAY '21 ME GIVEAWAY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! - Zakcret Blog
fade
6318
post-template-default,single,single-post,postid-6318,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ AIR MAX DAY ’21 ME GIVEAWAY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ AIR MAX DAY ’21 ME GIVEAWAY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

AIRMAX. Δύο λέξεις, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη sneaker culture, και προκαλούν τον θαυμασμό στους απανταχού sneakerheads και fans, σε όλον τον κόσμο. Η ημέρα που έγινε θεσμός, έφτασε, και τα ZAKCRET Sports θα την τιμήσουν όπως της αξίζει, παρά τις αλλαγές στην καθημερινότητά μας, λόγω COVID-19.

 

Birth of a Legend

 

Όλα ξεκίνησαν το 1977, όταν ο αεροναυπηγός μηχανικός και εφευρέτης, Frank Rudy, σχεδίασε ένα νέο σύστημα αντικραδασμικής προστασίας, που έκανε τα snow boots για τους skier, πιο άνετες. Έπειτα από μια συνάντηση με τον ιδρυτή της NikePhil Knight, και παρά τις ατέλειες της μονάδας Air, μια ειδική ομάδα υπευθύνων ανάπτυξης, σχεδιαστών και δοκιμαστών, στις εγκαταστάσεις της Nike, στο Saco του Μέιν.

 

 

Η ενσωμάτωση, ωστόσο, της τεχνολογίας Air, αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη, και έπειτα από ένα χρόνο ανάπτυξης, η Νike κυκλοφόρησε για 1η φορά το νέο σύστημα αντικραδασμική προστασίας στο παπούτσι Tailwind, στον μαραθώνιο της Χονολουλού, το 1978. Η μονάδα Air παρείχε την αναπήδηση, την άνεση, και την υψηλή απόκριση, που χρειάζονταν οι δρομείς. Και κάπως έτσι, λίγους μήνες μετά, ξεκινάει η συζήτηση για το πώς θα μπορούσε αυτή η καινοτομία να γίνει ορατή.

 

 

“Air” is right there

 

«Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία για το Air Max ήρθε, όταν κάναμε την τεχνολογία Air ορατή.» – Mark Parker, Πρόεδρος & CEO της Nike

 

 

Η υπέρβαση του εμποδίου αυτού, αποτέλεσε μια τεράστια πρόκληση. Επικεφαλής της προσπάθειας, ήταν ο Mark Parker, που πλαισιωνόταν από τον Tom McGuirk και τον Tinker Hatfield. Στα προηγούμενα σχέδια η μονάδα Air ήταν εκτεθειμένη, αλλά σε κανένα δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τη μία πλευρά μέχρι την άλλη.

 

 

Αυτήν τη φορά δημιουργήθηκε ένα άνοιγμα που επέτρεπε στο φως να διαπερνά τη σόλα, καθιστώντας πραγματικά ορατή τη μονάδα Air και η πρωτοποριακή καινοτομία της Nike, αναδεικνυόταν σε κάθε εμφάνιση του παπουτσιού.

 

 

Το 1986, μια 10ετία έπειτα από την δοκιμή της τεχνολογίας Air από τον Knight, η μηχανική, το design και η δοκιμή του νέου συστήματος αντικραδασμικής προστασίας ευθυγραμμίζονται. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την μονάδα Air κατοχυρώνεται, και το νέο προϊόν είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στο κοινό.

 

 

“Air” goes LIVE

 

To leading team της Nike, γνώριζε ότι για την πρώτη κυκλοφορία του συστήματος αντικραδασμικής προστασίας Air, θα χρειάζονταν μια εντυπωσιακή παρουσίαση. Έπειτα από την μετάβαση σε νέο advertising agency και ένα δραματικό «κυνηγητό» των δικαιωμάτων του κομματιού “Revolution”, των Beatles, όλα ήταν έτοιμα για να βγει η τεχνολογία Air, στον… αέρα.

 

 

Η τηλεοπτική διαφήμιση μεταδόθηκε στις 8:10 μ.μ. (EST), την Πέμπτη 26 Μαρτίου 1987, στη διάρκεια του “Cosby Show“, στο NBC. Οι αντιδράσεις όλης της κοινωνίας ήταν άμεσες, και οι πωλήσεις του Nike Air Max, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ένα εκατομμύριο ζευγάρια πωλήθηκαν την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας του. Στα χρόνια που ακολούθησαν, το Nike Air Max συνεχίζει να είναι ένα επαναστατικό μοντέλο, ξεπερνώντας τα όρια των παπουτσιών για τρέξιμο και lifestyle, με σκοπό τη δημιουργία ενός εμβληματικού μοντέλου.

 

 

Κέρδισε το επόμενο Air Max ζευγάρι σου!

 

 

Πλέον, γνωρίζεις όσα χρειάζεται για την πιο εμβληματική σειρά παπουτσιών στον πλανήτη. Τίμησε και εσύ την Nike Air Max Day ’21, κάνοντας δικό σου ένα από τα πολλά “fresh” Nike Air Max! Μην περιμένεις, πάρε μέρος στον ZAKCRET Sports Air Max Day ’21 GIVEAWAY  διαγωνισμό, και διεκδίκησε το Nike Air Max της επιλογής σου!

 

 

#ZakcretSports #DreamForSports #AirMaxDay

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS