Top
Η BODYTALK SS 21 ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ZAKCRET SPORTS! - Zakcret Blog
fade
6277
post-template-default,single,single-post,postid-6277,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Η BODYTALK SS 21 ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ZAKCRET SPORTS!

Η BODYTALK SS 21 ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ZAKCRET SPORTS!

 

Η φετινή Άνοιξη ενδεχομένως να μας φαίνεται λίγο διαφορετική, λόγω της δύσκολης καθημερινότητάς μας. Στο «χέρι» μας, όμως, βρίσκεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε όλα εκείνα τα πράγματα που μας δίνουν αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια να συνεχίσουμε να βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία!

 

 

 

 

Η νέα συλλογή ενδυμάτων Bodytalk είναι στα ZAKCRET Sports για να σου δώσει ένα μεγάλο boost αισιοδοξίας! Η μεγάλη συλλογή ρούχων για τη γυναίκα & τον άνδρα, σε περιμένει να την εξερευνήσεις, ώστε η αυτοπεποίθησή σου να «χτυπήσει» κόκκινο!

 

 

 

 

 

Μια ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή sportswear συλλογή, με έμπνευση από την καθημερινότητα!

 




Η Bdtk Spring-Summer 21 Apparel Collection, «φέρνει» στην ντουλάπα σου, μια πανδαισία χρωμάτων που ξεχειλίζουν στα κομμάτια της νέας της συλλογής. «Μάγεψε» τους πάντες στον διάβα σου, αναδεικνύοντας το athletic & casual style σου με ρούχα που φέρουν ιδιαίτερα prints με μοντέρνους συνδυασμούς, εμπνευσμένα από τη φύση και τη γεωμετρία.



 

Το σώμα σου «μιλάει» με τη νέα συλλογή ενδυμάτων Bdtk!

 

 

 

 

 

Από την εντυπωσιακή συλλογή Bdtk, δε θα μπορούσαν να λείπουν μοναδικά ενδύματα που καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές και αθλητικές ανάγκες κάθε γυναίκας & άνδρα.
Κοντομάνικες μπλούζες, crop tops & ζακέτες, βερμούδες & shorts, sports bras, και άλλα πολλά κομμάτια είναι εδώ για να περνάς άνετα την ώρα σου, και για να φτάσει στο επόμενο level η φυσική σου κατάσταση.

 

 

 

 

Στη νέα Bodytalk collection θα βρεις αθλητικά & casual ρούχα από διαπνέοντα και μαλακά υλικά, που όχι μόνο θα σε κάνουν να πάρεις «μπρος» στην προπόνηση, αλλά θα ανανεώσουν δυναμικά και το athleisure look σου, με τα εντυπωσιακά τους σχέδια!

 

«Η απόλαυση είναι επιλογή. Και αυτή η επιλογή είναι δική σου. Κανενός άλλου.»

 

 

Η νέα συλλογή αθλητικών & casual ρούχων Bodytalk, σε περιμένει στο zakcret.gr. Κάνε τώρα τη σωστή επιλογή, και δες το ποτήρι «μισό-γεμάτο»!

 

 

#pleasureisachoice #ZakcretSports #DreamForSports

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS