Top
ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB! - Zakcret Blog
fade
8011
post-template-default,single,single-post,postid-8011,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB!

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB!

Η συνεργασία ZAKCRET Sports x BeLive Family Sports Club ήρθε για να κάνει τη μεγαλύτερη αθλητική επανάσταση στα Χανιά.

Το BeLive Family Sports Club είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος 2.000 τ.μ. στο Κάτω Δαράτσο, που δημιουργήθηκε, για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ένας χώρος που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλη την οικογένεια, ένας χώρος που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, με τις πλούσιες επιλογές που προσφέρει.

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB

Γήπεδα τένις και μίνι τένις, γήπεδα σκουός, γυμναστήριο με όργανα, αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, προγράμματα personal training, αποδυτήρια, σάουνα, Lab αποκλειστικά για παιδιά, εξωτερική πισίνα με χώρο εκδηλώσεων και εστιατόριο-καφέ-healthy bar είναι όλα όσα μπορείτε να απολαύσετε στο BeLive Family Sports Club.

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB

Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό του BeLive βρίσκεται πάντα κοντά σας, για να συμβάλλει στην ψυχαγωγία και την εξέλιξή σας με τον καλύτερο τρόπο.

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB

Η συνεργασία ZAKCRET Sports x BeLive Family Sports Club στοχεύει στην παροχή ειδικών προνομίων κι υπηρεσιών αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Όλα τα μέλη του BeLive μπορούν τώρα να βρουν τον καλύτερο εξοπλισμό για την άθλησή τους, κερδίζοντας μοναδικές εκπτώσεις στα καταστήματα ZAKCRET Sports.

Τα ALL FOR YOU members από την άλλη, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ειδικά προγράμματα του BeLive Family Sports Club.

ZAKCRET SPORTS X BELIVE FAMILY SPORTS CLUB

Σας περιμένουμε στα Χανιά να «χτίσουμε» μαζί τα θεμέλια για μία δημιουργική καθημερινότητα γεμάτη αθλητισμό, διασκέδαση και ευεξία.

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #BELIVEFAMILYSPORTSCLUB

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS