Top
Η ZAKCRET A.E. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ! - Zakcret Blog
fade
6455
post-template-default,single,single-post,postid-6455,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Η ZAKCRET A.E. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ!

Η ZAKCRET A.E. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ!

Όπως ολόκληρη η χώρα, η οικογένεια της ZAKCRET A.E. είναι αποφασισμένη να συνδράμει με τον δικό της τρόπο τον πυρόπληκτο πληθυσμό. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η κοινωνία οφείλει να δείξει το αλληλέγγυό της πρόσωπο σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

 

 

Τα 24 καταστήματα της ZAKCRET Α.Ε. βρίσκονται στη διάθεση του κοινού ως σημεία συλλογής τροφίμων για τους πληγέντες.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ZAKCRET Α.Ε.

ZAKCRET SPORTS
SNEAKER CAGE
OUTLET CENTER

 

Πιο συγκεκριμένα, όποιος/-α θέλει να βοηθήσει, μπορεί να φέρει στα καταστήματα τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), για τις πυρόπληκτες οικογένειες.

 

 

Η ZAKCRET Α.Ε. βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα, ενισχύοντας την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους πυρόπληκτους των περιοχών που έχουν πληγεί τις τελευταίες μέρες (Βαρυμπόμπη, Πάτρα, Ρόδος, Βόρεια Εύβοια, Αρχαία Ολυμπία).

 

Όλοι μαζί, για όσους έχουν ανάγκη!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS