Top
RUN LIKE A PRO WITH THE NEW BALANCE FRESH FOAM 1080v10! - Zakcret Blog
fade
5465
post-template-default,single,single-post,postid-5465,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

RUN LIKE A PRO WITH THE NEW BALANCE FRESH FOAM 1080v10!

RUN LIKE A PRO WITH THE NEW BALANCE FRESH FOAM 1080v10!

Ο καιρός ξεκινάει σιγά-σιγά να παίρνει τα «πάνω» του, και εμείς ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε κατάλληλα την επιστροφή μας στο στίβο, στα άλση και τα outdoor running sessions μας. Δεν ξέρουμε ποια επιφάνεια είναι του γούστου σου, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σου προτείνουμε το ιδανικό παπούτσι για την διαδρομή σου. Και αυτό δεν είναι άλλο από το ζευγάρι running παπουτσιών New Balance Fresh Foam 1080v10!

Τα παπούτσια για τρέξιμο της ΝΒ, θα σε εκπλήξουν με την άνεση, το design και την λειτουργικότητά τους. Κατασκευασμένα με mesh πλεκτής ύφανσης στο επάνω μέρος, είναι ενισχυμένα με την πρωτοποριακή ύφανση Hypoknit. Το χαρακτηριστικό αυτό, προσδίδει στα παπούτσια αυτά μεγαλύτερη ευλυγισία και υποστήριξη.

Σχεδιασμένα εξ’ ολοκλήρου με δεδομένα αθλητών, ετοιμάσου να δεις τις επιδόσεις σου να εκτινάσσονται, φορώντας τα νέα Fresh Foam 1080v10. Η ενδιάμεση σόλα με απορροφητική τεχνολογία Fresh Foam, σου παρέχει την αντικραδασμική προστασία που χρειάζεσαι στη διαδρομή σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Επιπλέον, νιώσε το Ultra heel design να ασφαλίζει με ακρίβεια τη φτέρνα σου, χαρίζοντας απόλυτη στήριξη, ενώ η κατασκευή του παπουτσιού είναι τέτοια, που αγκαλιάζει το πόδι, προσφέροντας μοναδική εφαρμογή.

Η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών, και φέρνει μαζί της διάφορα running events που δεν πρέπει να χάσεις. Οπότε μην αργείς, και ανανέωσε την running footwear συλλογή σου, με τα νέα Fresh Foam 1080v10 στο zakcret.gr, ή δοκίμασέ τα σε ένα από τα 19 καταστήματα ZAKCRET SPORTS!

          

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS