Top
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; - Zakcret Blog
fade
5734
post-template-default,single,single-post,postid-5734,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

Το καλοκαίρι έφτασε, και φέρνει μαζί του πολλές εξόδους και πολλούς «πειρασμούς», που αφορούν το φαγητό και το ποτό. Το πρόχειρο φαγητό και το αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο βάρος μας. Η συστηματική άσκηση είναι σύμμαχός μας και αποτρέπει την αύξηση του βάρους.

 

 

Για να μην «βάλουμε» κιλά στις διακοπές, μπορούμε να τρώμε πολλά και μικρά γεύματα, κατά τη διάρκεια της ημέρας και να αυξήσουμε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

 

 

Το πρωινό έχει σημαντικό ρόλο για τη διατήρηση των σταθερών επιπέδων σακχάρου στον οργανισμό, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα ενδιάμεσα snack, μπορούν να μειώσουν την πείνα και να μας κρατήσουν χορτάτους, μέχρι το επόμενο γεύμα. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει μέτρο στην ποσότητα, και προσοχή στην ποιότητα των τροφίμων.

 

 

Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό μας καθώς αυξάνεται η απώλεια νερού με τον ιδρώτα. Η ημερησία κατανάλωση νερού θα πρέπει να είναι 2-2,5 λίτρα νερό την ημέρα. Όταν υπάρχει ήπια άσκηση, οι ανάγκες για ενυδάτωση είναι μεγαλύτερες, οπότε πρέπει να υπολογίζουμε 2-3 ποτήρια νερό, παραπάνω.

 

 

Πάρα τις «παρασπονδίες» του καλοκαιριού, η άσκηση βοηθάει στη διατήρηση της σιλουέτας μας και την εξισορρόπηση του ενεργειακού μας ισοζυγίου. Για καλή υγεία και γυμνασμένο σώμα προτείνεται συστηματική άσκηση 30 λεπτών, για 3-4 φορές την εβδομάδα. Τέλος, η συστηματική άσκηση έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση πόντων, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εάν συνδυαστεί με μια ισορροπημένη διατροφή.

 

 

Φυσικά, δίπλα στην προσπάθειά σου να «ενεργοποιηθείς» αυτό το καλοκαίρι, βρίσκονται ZACKRET Sports, με τη μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών παπουτσιών, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Εξερεύνησέ τη τώρα, σε ένα από τα και/ή το zakcret.gr!

 

 

Ηλιαλένα Λυσικάτου

 

Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

 

T: 210-2224964
M: 6975574134
E: [email protected]
F: https://www.facebook.com/ilialenalysikatou/

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS