Top
ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - Zakcret Blog
fade
3673
post-template-default,single,single-post,postid-3673,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΟΚ – παρέα με τους Antetokounbros, Μπουρούση και Παπανικολάου- παρουσίασε τις νέες φανέλες των εθνικών ομάδων!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με την GSA, παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις των Εθνικών ομάδων. Την εθνική Ανδρών εκπροσώπησαν οι Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που έφτασαν στο χώρο της παρουσίασης με ελικόπτερο.

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε συνεργασία με την εταιρεία GSA: “Είναι μια καλή μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ. Είναι ευχάριστο για μένα προσωπικά από τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ να παρουσιάζω μια νέα συνεργασία με την εταιρεία GSA που είναι ελληνική. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε και έκλεισε μέσα σε λίγες μέρες. Συναντηθήκαμε τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιζητούσαμε κάτι διαφορετικό. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία θα εξελιχθεί και θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS