Top
Ο Γ. ΜΑΝΟΥΣΟΣ @ZAKCRET Sports x ATROMITOS: DREAM FOR SPORTS STORIES! - Zakcret Blog
fade
6412
post-template-default,single,single-post,postid-6412,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ο Γ. ΜΑΝΟΥΣΟΣ @ZAKCRET Sports x ATROMITOS: DREAM FOR SPORTS STORIES!

Ο Γ. ΜΑΝΟΥΣΟΣ @ZAKCRET Sports x ATROMITOS: DREAM FOR SPORTS STORIES!

Mια νέα σειρά επεισοδίων στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών, είναι γεγονός! Τα ZAKCRET Sports μπαίνουν στα «άδυτα» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Περιστερίου, και σε φέρνουν πιο κοντά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας! Το 3ο επεισόδιο είναι “ON AIR”, και παίζει στο ZAKCRET Sports YouTube Channel!

 

Ο guest star του 3ου επεισοδίου είναι ο Γιώργος Μανούσος! Δες τώρα τι απαντάει ο έμπειρος 33χρόνος striker από τη Μυτιλήνη, στις προσωπικές ερωτήσεις που του τέθηκαν!

 

 

WE DREAM FOR SPORTS!

 

Η ανανέωση του ποδοσφαιρικού look σου, σε περιμένει στο zakcret.gr, όπου θα βρεις τη μεγάλη collection σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά παπούτσια, ρούχα & αξεσουάρ ποδοσφαίρου, που καλύπτουν τις ανάγκες μικρών & μεγάλων αθλητών για την προπόνηση και τον αγώνα!

 

 

FAMOUS BRANDS «ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ» TO FOOTBALL TRAINING OUTFIT ΣΟΥ!

 

Nike, adidas Performance, PUMA, VENIMO, Healthy Human, LOTTO, AMILA & GU ENERGY, είναι λίγα από τα διάσημα brands που θα βρεις στα ZAKCRET Sports. Οι επιλογές είναι πολλές και περιμένουν να τις εξερευνήσεις και να διαλέξεις τα νέα κομμάτια για τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις σου με την ομάδα.

 

 

MUST-HAVES ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΡΟΥΧΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

 

«Παίξε μπάλα» και ανανέωσε τη football footwear & apparel συλλογή σου για το ποδόσφαιρο. Μια πληθώρα από παπούτσια, t-shirts, shorts & βερμούδες, παντελόνια φόρμας & κολάν, μακρυμάνικες μπλούζες, hoodies, εμφανίσεις, μπουφάν & track jackets, & αξεσουάρ, είναι εδώ για να φροντίσουν για την άνεση και την ανανέωση του soccer style σου και τις ανάγκες του συλλόγου σου.

 

 

Ετοιμάσου να «μάθεις μπαλίτσα» στους αντιπάλους σου. Συντονίσου για το 4ο επεισόδιο της νέας εκπομπής των ZAKCRET Sports x ATROMITOS: DREAM FOR SPORTS STORIES, με επόμενο καλεσμένο τον Ανδρέας Γιαννιώτης!

 

#ZakcretSports #DreamForSports

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS