Top
KALLITHEA RUN 2019 - ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! - Zakcret Blog
fade
5035
post-template-default,single,single-post,postid-5035,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

KALLITHEA RUN 2019 – ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

KALLITHEA RUN 2019 – ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Kallithea Run την Κυριακή 7 Απριλίου! Ένας αγώνας με διοργανωτές τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και τον Δήμο Καλλιθέας.

 

Η πλατεία Δαβάκη κατάμεστη από κόσμο, με δρομείς που ξεπέρασαν τους 3.500 και συμμετείχαν στους αγώνες των 10km, 5km, 2.5km & της σκυταλοδρομίας 4 x 2.5km.

 

 

Τα ZAKCRET Sports ήταν για ακόμη μια φορά αρωγός σε ένα από τα μεγαλύτερα Running Events της Ελλάδας!

 

 

Φυσικά, η ZAKCRET Running Team έδωσε το παρόν της στους αγώνες των 10km & 5km και κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα στις ομαδικές συμμετοχές του Kallithea Run 2019, μαζί με την αθλήτρια Γλυκερία Σκάρκου.

 

 

 

Οι νικητές των αγώνων 10km & 5km βραβεύτηκαν με μοναδικά δώρα που θα εξαργυρώσουν στο ΝΕΟ κατάστημα ZAKCRET Sports στη Νέα Σμύρνη!

 

 

Στο διήμερο της διοργάνωσης διεξήχθη διαγωνισμός Running Shoes – Powered by Saucony, όπου οι νικητές θα ανακοινωθούν την στις 9/4/2019 στα social media της ZAKCRET Sports.

 

 

 

Stay tuned για περισσότερα events & εκπλήξεις…

 

#ONETEAM #ONEDREAM

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS