Top
Tα ZAKCRET Sports στις Γυμναστικές Επιδείξεις του A.Σ. Μέγας Αλέξανδρος! - Zakcret Blog
fade
7086
post-template-default,single,single-post,postid-7086,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tα ZAKCRET Sports στις Γυμναστικές Επιδείξεις του A.Σ. Μέγας Αλέξανδρος!

Tα ZAKCRET Sports στις Γυμναστικές Επιδείξεις του A.Σ. Μέγας Αλέξανδρος!

Το Σάββατο, 18 Ιουνίου παρακολουθήσαμε με ενθουσιασμό τις ετήσιες Γυμναστικές Επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος.

 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου εντυπωσίασαν με τις ασκήσεις, τα χορευτικά και τα ακροβατικά τους στο γήπεδο του Γαλατσίου!

 

Τα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα ήταν γεμάτα ικανοποίηση και ο θαυμασμός των θεατών μεγάλος.

 

Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, το θέαμα πλούσιο και τα ZAKCRET Sports υπερήφανος χορηγός!

 

 

 

Η οικογένεια της ΖΑΚCRET A.E. στηρίζει την τοπική κοινωνία, τον αθλητισμό και το μέλλον αυτού, τα παιδιά.

 

Υποστηρίζει ένθερμα και συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς ο Αθλητισμός είναι «σύμμαχος» μικρών και μεγάλων.

 

Στόχος μας στα ZAKCRET Sports, είναι να εμπνεύσουμε τους νέους με το αθλητικό ιδεώδες, το αγωνιστικό ήθος, την ευγενή άμιλλα και να πορεύονται με αυτά στη ζωή τους.

 

 

 

Συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος για την όμορφη εκδήλωση και ένα δυνατό χειροκρότημα στα παιδιά, που μας εντυπωσίασαν!

 

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #MEGASALEXANDROS
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS