Top
MAKE YOUR DREAM FOR SPORTS COME TRUE @ZAKCRET SPORTS! - Zakcret Blog
fade
5775
post-template-default,single,single-post,postid-5775,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

MAKE YOUR DREAM FOR SPORTS COME TRUE @ZAKCRET SPORTS!

MAKE YOUR DREAM FOR SPORTS COME TRUE @ZAKCRET SPORTS!

     Άλλο ένα καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριόμαστε. Η νέα σεζόν είναι εδώ, και εμείς στα ZAKCRET Sports, είμαστε διατεθειμένοι να της «ανοίξουμε» διάπλατα την πόρτα. Για άλλη μια χρονιά, τασσόμαστε υπέρ στην ενασχόληση με τον αθλητισμό. Με άλλα λόγια θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα ZAKCRET Sports “Dream For Sports!

 

 

Και όντως, το κάνουμε. Κάτι που φαίνεται από το νέο μας video για τον ερχομό της σεζόν 2020/2021. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του video, χωρίς την παρουσία των συνεργαζόμενων αθλητών μας:

 

Γλυκερία Σκάρκου, Αθλήτρια Στίβου Μεγάλων Αποστάσεων

 

Κωστόπουλος Αναστάσιος, Μέλος της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Εφήβων

 

Αθανάσιος Καραμάνης, Μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου Εφήβων

 

Φώτης Ζάννης, Μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου Εφήβων

 

 

Όπως όλοι μας, έτσι και οι μελλοντικοί αθλητές της χώρας, αντλούν την έμπνευσή τους από ένδοξες ιστορίες των εθνικών μας διακρίσεων, στον χώρο του αθλητισμού. Με γνώμονα το ένδοξο παρελθόν και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η καινούρια σεζόν θα γίνει «δική» σου.

 

 

Ανεξαρτήτως το άθλημα, την ηλικία, το φύλο και το επίπεδό σου, αυτή θα είναι χρονιά που θα σπάσεις τα «κοντέρ», σε ό,τι και αν κάνεις. Πριν «λάβεις» θέση, όμως, το 1ο πράγμα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου, είναι να οργανωθείς και να εξοπλίσεις τη «φαρέτρα» σου με τα πιο δυνατά όπλα.

 

 

Η ανανέωση του αθλητικού σου εξοπλισμού, βρίσκεται εδώ. Παπούτσια για τρέξιμο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και κάθε άθλημα,

athletic leisure και training ενδύματα και αξεσουάρ, είναι εδώ και σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις.

 

 

Βρες τώρα ό,τι χρειάζεσαι για την κατάκτηση των στόχων σου, σε ένα από τα καταστήματα ZAKCRET Sports ή/και στο zakcret.gr, και κυρίως, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!

 

 

#OneTEAM #OneDREAM #DreamForSports

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS