Top
TA CROSSFIT & TRAINING ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ REEBOK NANO X1 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ZAKCRET SPORTS! - Zakcret Blog
fade
6195
post-template-default,single,single-post,postid-6195,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

TA CROSSFIT & TRAINING ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ REEBOK NANO X1 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ZAKCRET SPORTS!

TA CROSSFIT & TRAINING ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ REEBOK NANO X1 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ZAKCRET SPORTS!

Ήρθε η στιγμή να πας τις fitness προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο. Οι «πυρετώδεις» προετοιμασίες για το φετινό καλοκαίρι ξεκινούν, και εσύ βάζεις μπρος για τα δυναμικά training sessions σου με τα νέα Reebok Nano X1!

 

 

The Official Shoe of Fitness

 

 

Η Reebok είναι εδώ, για να μας εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά με την κυκλοφορία ενός παπουτσιού, που θα σε βοηθήσει να «συντρίψεις» τα εξοντωτικά WODs σου. Τα «φρέσκα» Nano X1, αποτελούν το Official Shoe of Fitness της training footwear collection του brand. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της TRAINING Συλλογής, είναι το γεγονός ότι τα Nano X1 απευθύνονται όχι μόνο σε αθλητές CrossFit, αλλά σε κάθε άνθρωπο που ενασχολείται με το functional fitness. Η εξέλιξη στη σχεδίαση και την κατασκευή των ολοκαίνουριων Reebok Nano X1, φέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

 

Το απόλυτο training παπούτσι, συνδυάζει την άνεση ενός παπουτσιού για τρέξιμο, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά ενός ανώτερου workout shoe που μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του fitness, είτε πρόκειται για HIIT, bootcamp, cardio, dance, boxing ή λειτουργική προπόνηση.

 

 

Άνεση – Ταχύτητα – Έλεγχος

 

Ανθεκτικότητα, διαπνοή, ευλυγισία και ευελιξία συνδυάζονται αρμονικά στο Nano X1, προκειμένου να σε βοηθήσει να «εκτοξεύσεις» τις επιδόσεις σου. Εξοπλισμένα με premium πλεκτό ύφασμα Flexweave® στο επάνω μέρος, τα παπούτσια αυτά διαθέτουν μεγάλη ευλυγισία που αντέχει τα σκληρά workout, ενώ στηρίζει στρατηγικά σημεία των πελμάτων σου.

 

 

Νιώσε την ενδιάμεση σόλα από EVA, να απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα. Το προστατευτικό κλιπ φτέρνας, παρέχει την επιθυμητή σταθερότητα για τη στιγμή που πρέπει να «αντιμετωπίσεις» την μπάρα.

 

 

Ήρθε η ώρα να «ξεσπάσεις» πάνω σε κάθε burpee, thruster και snatch, με τα ολοκαίνουρια παπούτσια προπόνησης Reebok Nano X1. Βρες τα τώρα, στο zakcret.gr και κάν’ τα δικά σου με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής!

 

#NanoX1 #DreamForSports #ZakcretSports

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS