Top
ASICS x ZAKCRET Running Team! - Zakcret Blog
fade
7411
post-template-default,single,single-post,postid-7411,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ASICS x ZAKCRET Running Team!

ASICS x ZAKCRET Running Team!

«Anima Sana in Corpore Sano», μία λατινική παροιμία που γίνεται η φιλοσοφία μιας ολόκληρης εταιρίας.

Η ASICS είναι μία Ιαπωνική αθλητική εταιρία, που ιδρύθηκε το 1949, από τον Kihachiro Onitsuka, απ’ όπου και πήρε αρχικά το όνομα της (Onitsuka).

Tο 1977 το όνομα αυτό αλλάζει σε ASICS, προερχόμενο από τα αρχικά των λατινικών λέξεων, το οποίο μεταφράζεται σε «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Η ASICS σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εταιρίες κι ασυναγώνιστη στο Τρέξιμο, στο Τένις και το Βόλεϊ.

Η άριστη τεχνογνωσία, η επιμονή στη λεπτομέρεια κι η υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιείται, έχουν ως αποτέλεσμα τον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά standards.

Η κορυφαία αθλητική εταιρία έχει αναλάβει τον εξοπλισμό της ZAKCRET Running Team, παρέχοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στους αθλητές μας.

Τα μέλη της ομάδας μας, έχοντας τον αθλητισμό στον πυρήνα του DNA τους, προπονούνται εντατικά και «αγκαλιάζουν» όλα τα δρομικά event της χώρας, φορώντας τα καλύτερα παπούτσια και τα πιο εξειδικευμένα τεχνικά ρούχα.

Βασικό γνώρισμα της ASICS είναι η καινοτομία στις τεχνολογίες της, γι’ αυτό και τα μοντέλα που κυκλοφορεί χαρακτηρίζονται ως επαναστατικά.

Το GEL™ είναι η βασική τεχνολογία στα παπούτσια της ASICS, που προσφέρει ενίσχυση, απορρόφηση κραδασμών, ανθεκτικότητα και σταθερότητα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως χρειάστηκαν πάνω από 300 διαφορετικοί συνδυασμοί στο Ινστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης για να δημιουργηθεί η FlyteFoam™, η πιο ελαφριά ενδιάμεση σόλα μέχρι σήμερα.

ASICS και ZAKCRET Sports έχουν την κοινή πεποίθηση ότι η σωματική κίνηση έχει τη δύναμη να ανυψώσει το μυαλό.

Τρέχουμε σε όλους τους αγώνες ΜΑΖΙ και κάνουμε πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιή».

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #ASICS #ZAKCRETRUNNINGTEAM

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS