Top
NEA ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ADIDAS ULTRABOOST 21! - Zakcret Blog
fade
6116
post-template-default,single,single-post,postid-6116,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

NEA ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ADIDAS ULTRABOOST 21!

NEA ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ADIDAS ULTRABOOST 21!

  

 

Το τρέξιμο είναι «ζωή». Κάνει τη ζωντάνια που έχεις μέσα σου να «αναβλύζει» προς τα έξω, και σε κάνει να «ξεχνιέσαι» από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κι όμως, είναι στιγμές που τρέχεις, και νιώθεις ότι ξεμένεις από ενεργειακά αποθέματα και θες να σταματήσεις. Για αυτές τις στιγμές, η adidas είναι εδώ και φέρνει το πολυαναμενόμενο παπούτσι για τρέξιμο #Ultraboost 21!

 

 

Με τα ολοκαίνουρια running παπούτσια #Ultraboost 21, πρόκειται να φτάσεις σε επίπεδα ενέργειας, που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Όλα ξεκινούν από την εξωτερική σόλα Stretchweb με καουτσούκ Continental™, που σε «κρατάει» στα πόδια σου με την ανθεκτική της πρόσφυση. Η ενδιάμεση σόλα Boost, απορροφά κάθε κραδασμό, και είναι ενισχυμένη με 6% περισσότερο Boost, έτοιμο να μετατρέψει κάθε σου βήμα σε έκρηξη ενέργειας.

 

 

Προχωρώντας, θα δεις το νέο Torsion System, που αυξάνει 15% την ελαστικότητα στο μπροστινό μέρος, για runs γεμάτα ενέργεια. Μόλις τα φορέσεις, θα εκπλαγείς με το επάνω μέρος από adidas Primeknit+, το οποίο αγκαλιάζει σφιχτά το πέλμα σου, προσφέροντας εφαρμογή σα να φοράς κάλτσα. Τέλος, το #Ultraboost 21, έχει και eco-friendly χαρακτήρα, όντας κατασκευασμένο από Primeblue, ένα ανακυκλωμένο υλικό υψηλών επιδόσεων που περιέχει Parley Ocean Plastic.

 

 

 

Το νέο #Ultraboost 21, με επανασχεδιασμένη τεχνολογία έφτασε στα ZAKCRET Sports! Μην αργείς, προμηθεύσου το άμεσα, καθώς η ζήτησή τους είναι στα ύψη. Δηλαδή, εκεί που θα φτάσουν τα running sessions σου!

 

 

#Ultraboost 21 #DreamForSports #ZakcretSports

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS