Top
adidas Originals adicolor Collection - Zakcret Blog
fade
4152
post-template-default,single,single-post,postid-4152,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

adidas Originals adicolor Collection

adidas Originals adicolor Collection

Η iconic σειρά adicolor της adidas Originals, έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του ’70 και παίρνει πάλι ζωή το 2018 επαναπροσδιορίζοντας το χρώμα στη νέα γενιά με την αυτοπεποίθηση του αυτοσαρκασμού.

 

To απόλυτο σύμβολο της sports και streetwear κουλτούρας συνδυάζει δημιουργικά τα χρώματα του χθες, τέσσερις χαρακτηριστικές αποχρώσεις – σήμα κατατεθέν της adidas.

Οι βασικές αποχρώσεις, που πλέον αναφέρονται ως Bluebird, Fairway Green, Scarlett Red και Sun Yellow, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1983, όταν τα χαρακτηριστικά λευκά sneakers της σειράς adicolor λανσαρίστηκαν δίπλα σε μια σειρά από μαρκαδόρους φέρνοντας το χρώμα στο προσκήνιο.

 

Στη συνέχεια επανεμφανίστηκαν το 2006 με τη συλλογή Color Series και με τη συνεργασία της adidas με κορυφαίους καλλιτέχνες και creatives του κόσμου, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικά κομμάτια, γύρω από ένα συγκεκριμένο χρώμα. Αντλώντας έμπνευση από τις συγκεκριμένες σειρές, η νέα συλλογή adicolor παίζει με τις μοναδικές αυτές αποχρώσεις επαναπροσδιορίζοντας τις χρωματικές παλέτες του σήμερα.

 

Δες την σειρά adicolor εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS