Top
Oι Εθελοντές Αιμοδότες ZAKCRET Δίνουν Αίμα… Δίνουν Ζωή! - Zakcret Blog
fade
7611
post-template-default,single,single-post,postid-7611,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Oι Εθελοντές Αιμοδότες ZAKCRET Δίνουν Αίμα… Δίνουν Ζωή!

Oι Εθελοντές Αιμοδότες ZAKCRET Δίνουν Αίμα… Δίνουν Ζωή!

Άλλη μια μέρα προσφοράς κι αλληλεγγύης έλαβε χώρα στα ZAKCRET Sports!

Στις 15 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι της ΖΑΚCRET A.E. συγκεντρώθηκαν στα γραφεία μας, στα Σπάτα, για να δώσουν αίμα σε μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας!

Η εθελοντική προσφορά αίματος, ως συμμετοχή και συμπαράσταση στην ανθρώπινη ανάγκη χωρίς διακρίσεις κι αναστολές, συμπυκνώνει το βαθύτερο νόημα του εθελοντισμού.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ZAKCRET σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο ενισχύει για 2η φορά μέσα σε 8 μήνες, τα αποθέματα αίματος της χώρας μας και στέκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Οι γιατροί κι οι νοσοκόμοι του Λαϊκού Νοσοκομείου προετοίμασαν τους εθελοντές αιμοδότες για τη λήψη αίματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Στο τέλος της διαδικασίας, οι εθελοντές παρέμεναν για λίγο στη θέση τους, ενώ τους χορηγήθηκαν τα απαραίτητα τρόφιμα κι υγρά, προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Η ZAKCRET A.E. με πηγαίο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, στηρίζει έμπρακτα την ιδέα του εθελοντισμού μέσα από την πιο αγνή της μορφή, αναδεικνύοντας με κάθε δυνατό τρόπο τη σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με την ελπίδα να γίνει τρόπος ζωής και βίωμα για χιλιάδες ανθρώπους.

Αν ένας στους 20 ανθρώπους έδινε εθελοντικά αίμα μία φορά το χρόνο, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις τακτικές κι έκτακτες ανάγκες των ασθενών της χώρας μας!

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #BLOODDONATION

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS