Top
Μαζί Είμαστε Πιο Δυνατοί Στα ZAKCRET Sports! - Zakcret Blog
fade
7275
post-template-default,single,single-post,postid-7275,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Μαζί Είμαστε Πιο Δυνατοί Στα ZAKCRET Sports!

Μαζί Είμαστε Πιο Δυνατοί Στα ZAKCRET Sports!

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου περπατάμε, τρέχουμε και μεταδίδουμε διαδικτυακά το μήνυμα ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, για 14η χρονιά, το συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο ενάντια στον καρκίνο του μαστού στο Ζάππειο.

 

 

Το Greece Race for the Cure® αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες, με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 264.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης (από το 2009).

 

 

Γυναίκες, άνδρες και παιδιά ενώνονται, μία φορά το χρόνο, συμμετέχοντας στη ΓΙΟΡΤΗ για τη ζωή, στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για κάθε γυναίκα, στον ΑΓΩΝΑ ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Αγωνιζόμαστε για να ενημερωθεί κάθε γυναίκα, σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

 

Αγωνιζόμαστε για να ακούσουν όλοι τη φωνή μας, για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

 

Αγωνιζόμαστε για να απομυθοποιήσουμε τον καρκίνο του μαστού.

 

Αγωνιζόμαστε για να νικήσουμε το φόβο και τις προκαταλήψεις.

 

Αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση ποιότητας ζωής και τα δικαιώματα της γυναίκας με καρκίνο μαστού.

 

Αγωνιζόμαστε για τη στήριξη των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και των οικογενειών τους.

 

Αγωνιζόμαστε για να σωθούν ζωές.

 

Αγωνιζόμαστε για να τιμήσουμε τις γυναίκες που δεν είναι πια κοντά μας.

 

Εκτός από τον συμβολικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® έχει ουσιαστικό και έμπρακτο αντίκτυπο, καθώς τα καθαρά του έσοδα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Τα ZAKCRET Sports στηρίζουν το  Greece Race for the Cure® και συμμετέχουν ενεργά ως Χορηγός της διοργάνωσης.

 

 

Η οικογένεια της ZAKCRET A.E. και η ZAKCRET Running Team, τρέχουν ΜΑΖΙ την Κυριακή και φωνάζουν ΔΥΝΑΤΑ για τη σημασία της πρόληψης, τιμώντας όλες τις γυναίκες, που κατάφεραν να νικήσουν την ασθένεια, αλλά και όσες αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για τη ΖΩΗ.

 

Awareness is Power!

 

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #RACEFORTHECURE
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS