Top
Τρέξαμε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο! - Zakcret Blog
fade
7391
post-template-default,single,single-post,postid-7391,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Τρέξαμε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Τρέξαμε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Ο Μαραθώνιος αποτελεί μια ωδή στο ευγενές αθλητικό πνεύμα και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης κι αντοχής.

Ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε στις 12-13 Νοεμβρίου και όσοι βρέθηκαν εκεί, συμμετέχοντες ή μη, έζησαν για άλλη μια χρονιά το απόλυτο αθλητικό συναίσθημα.

Η διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων που διένυσαν οι δρομείς, είναι η ίδια με του Αθηναίου στρατιώτη ημεροδρόμου Φειδιππίδη, που μετά τη μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.) έτρεξε από το πεδίο της μάχης στην Αθήνα για να μεταφέρει τα νικητήρια νέα με τη λέξη «νενικήκαμεν».

Περισσότεροι από 45.000 δρομείς με συμμετοχές από 92 χώρες και 126 εθνικότητες έλαβαν μέρος κι έζησαν τη μαγεία του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο, αποκομίζοντας μοναδικά συναισθήματα.

Η ZAKCRET Running Team μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά, με τις επιδόσεις της και τη συμμετοχή της στο τεράστιο αυτό ιστορικό και απαιτητικό αθλητικό γεγονός.

Τον εξοπλισμό της ZAKCRET Running Team έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η ASICS, η κορυφαία αθλητική εταιρία στο τρέξιμο υψηλών επιδόσεων, παρέχοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στους αθλητές μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας μας, που προπονούνται εντατικά και μοιράζονται την αίσθηση του να γίνεσαι «ένα», ενώ κυριαρχεί η ομαδικότητα, το ενθουσιώδες κλίμα και η φιλική ατμόσφαιρα.

Η ZAKCRET A.E. τιμά κάθε χρόνο το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός, ελπίζοντας το μήνυμα ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών, καθώς κι η πίστη στη δύναμη της ελεύθερης ανθρώπινης θέλησης να διαμορφώσουν τις επόμενες γενιές.

“If you want to run, run a mile. If you want to experience a different life, run a marathon.”

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #AMA2022

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS