Top
Τα ZAKCRET Sports Στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS! - Zakcret Blog
fade
7432
post-template-default,single,single-post,postid-7432,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Τα ZAKCRET Sports Στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS!

Τα ZAKCRET Sports Στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι όλα τα παιδιά του κόσμου περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα τους.

Φέτος, η ZAKCRET A.E. προχώρησε σε μία γενναία δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS, στο πλαίσιο μιας ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης και χαράς.

Παιδικά Χωριά SOS είναι μία διεθνής οργάνωση που ιδρύθηκε το 1949 στο Τιρόλο της Αυστρίας, από τον Herman Gmeiner.

Με τη γενναιόδωρη στήριξη δωρητών, υποστηρικτών και φίλων, το όραμα του Herman Gmeiner να παρέχει ένα οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο αγάπη για κάθε παιδί και να βοηθά τις οικογένειες να παραμένουν ενωμένες παρά τις όποιες δυσκολίες, όλο και μεγάλωνε.

Σήμερα, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν σε 136 χώρες, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά μέσα από προγράμματα εναλλακτικής φροντίδας και πρόληψης, σχολεία, κέντρα Υγείας κι άλλες υπηρεσίες προς τις τοπικές κοινωνίες.

Τα ΖΑKCRET Sports δώρισαν καινούρια παπούτσια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, γιατί η νέα χρονιά οφείλει να είναι γεμάτη ζεστασιά, χαρά κι αγάπη για όλους.

Η οικογένεια της ZAKCRET A.E. ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο κι ενθαρρύνει πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.), με σκοπό την προσφορά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #SOS-VILLAGES

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS