Top
Η προσπάθεια μας για το καλύτερο αναγνωρίζεται από όλους! - Zakcret Blog
fade
7483
post-template-default,single,single-post,postid-7483,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Η προσπάθεια μας για το καλύτερο αναγνωρίζεται από όλους!

Η προσπάθεια μας για το καλύτερο αναγνωρίζεται από όλους!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε σε συνεργασία με την Endeavor την απονομή βραβείων OPAP Forward, με σκοπό να αναδείξουν την ανάπτυξη και το έργο των καλύτερων οργανισμών του έτους σε επτά βασικά βραβεία.

Το πλήθος των εταιριών ήταν μεγάλο κι οι ενέργειες όλων των υποψήφιων οργανισμών αξιοσημείωτες, βάζοντας τον πήχη ψηλά.

Φέτος όμως, ήταν μία μοναδική χρονιά για τη ZAKCRET Α.Ε., καθώς ξεχώρισε για το διαχρονικό έργο και τις ενέργειες της, λαμβάνοντας τις τρεις από τις επτά διακρίσεις και αποσπώντας θετικά σχόλια σε επιχειρηματικές, εμπορικές και εξυπηρέτησης πελατών θεματολογίες.

Οι υποψήφιες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς ήταν πολλές, αλλά η εταιρία που πρωταγωνίστησε μία.

Με γνώμονα τη διαρκή πρόοδο, ο οργανισμός της ZAKCRET Α.Ε. διακρίθηκε ως το LEADING EXAMPLE για τον εγχώριο επιχειρηματικό κλάδο και της απονεμήθηκαν από τον CEO του ΟΠΑΠ τα βραβεία:

  • Αύξησης της Απασχόλησης
  • Ταχύτερης Οικονομικής Ανάπτυξης
  • Επιχειρηματικής Αριστείας

Στη βραδιά της απονομής ο General Manager της ZAKCRET A.E., Τιμόθεος Χαϊκάλης, ρωτήθηκε από τους οικοδεσπότες του ΟΠΑΠ ποιο είναι το σημαντικότερο βραβείο για εκείνον και απάντησε:  «Το βραβείο της Αύξησης της Απασχόλησης, γιατί πιστέψτε με είναι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια, να μπορείς σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να είσαι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και να μπορείς να απασχολείς 400+ ανθρώπους και να συνεχίζεις.»

Η οικογένεια της ZAKCRET Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ και την Endeavor για την αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών της.

Εκτιμάμε ιδιαίτερα τα βραβεία Αύξησης της Απασχόλησης, Επιχειρηματικής Αριστείας και Ταχύτερης Οικονομικής Ανάπτυξης και δεσμευόμαστε στους καταναλωτές, στα μέλη και την ομάδα ZAKCRET, πως θα παραμείνουμε πιστοί στις αξίες που μας διακατέχουν και στο όραμα που μας καθοδηγεί.

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #OPAPFORWARD

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS