Top
Άλλη μία κορυφαία διάκριση για τη ZAKCRET A.E.! - Zakcret Blog
fade
7855
post-template-default,single,single-post,postid-7855,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Άλλη μία κορυφαία διάκριση για τη ZAKCRET A.E.!

Άλλη μία κορυφαία διάκριση για τη ZAKCRET A.E.!

Μία υπέροχη τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες και η ZAKCRET A.E. ήταν εκεί για να παραλάβει και να προσθέσει ένα ακόμη βραβείο στην πολύτιμη συλλογή της.

Το πάθος και η διαχρονική συνεργασία μας με την Qivos αναγνωρίστηκε για άλλη μία χρονιά στα Loyalty Awards με το βραβείο “Best Use of Loyalty Management Software” για το πρόγραμμα ανταμοιβής των μελών μας, All For You!

Loyalty Awards 2023

Την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Radisson Blu Park, τα Loyalty Awards, με την παρουσία 200 εκπροσώπων εταιριών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, βράβευσαν τα προγράμματα επιβράβευσης που εξέπληξαν το αγοραστικό κοινό, απογείωσαν την αγοραστική εμπειρία και ξεχώρισαν σε καινοτομία και αποτελεσματικότητα.

Τα βραβεία στην διοργάνωσή τους, παρουσίασαν καινοτόμα έργα και πρωτοβουλίες επιβράβευσης πελατών, επιβεβαιώνοντας την προτεραιότητα που δίνουν τα brands στη σχέση τους με τους πελάτες.

Loyalty Awards 2023

Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους σχεδιάζουν και υλοποιούν loyalty προγράμματα, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις εξελίξεις που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα.

Στις βασικές τάσεις που αναδείχθηκαν μέσα από τη φετινή διοργάνωση συγκαταλέγεται η πρωταγωνιστική παρουσία του κλάδου του retail στην επένδυση νέων προγραμμάτων loyalty, αλλά και στην ενίσχυση υπαρχόντων, ειδικότερα με την επιστροφή του καταναλωτή στο φυσικό κατάστημα, μετά την πανδημία.

Loyalty Awards 2023

Φέτος, είδαμε και μια δυναμικότερη παρουσία από την πλευρά του κλάδου της μόδας και της ομορφιάς, ενώ από πλευράς πρωτοβουλιών προτεραιότητα των brands είναι να επενδύουν σε προγράμματα rewards και incentives και η ενίσχυση και προβολή των loyalty προγραμμάτων μέσα από αντίστοιχα εργαλεία marketing και επικοινωνίας.

Η ZAKCRET A.E. ευχαριστεί θερμά τη διοργάνωση για τη μοναδική βραδιά και την αναγνώριση του έργου της.

Εκτιμάμε ιδιαίτερα το βραβείο “Best Use of Loyalty Management Software” και δεσμευόμαστε, πως θα παραμείνουμε πιστοί στις αξίες που μας διακατέχουν και στο όραμα που μας καθοδηγεί, με προτεραιότητα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά!

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #LOYALTYAWARDS2023

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS