Top
Μένουμε σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας! - Zakcret Blog
fade
7503
post-template-default,single,single-post,postid-7503,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Μένουμε σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας!

Μένουμε σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας!

Μία χρονιά γεμάτη με όμορφες και δύσκολες στιγμές έφτασε στο τέλος της, δίνοντας τη σκυτάλη σε μία καινούρια, ακόμα πιο αισιόδοξη για όλους μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2022, η ZAKCRET A.E. άφησε το δικό της πολύτιμο κοινωνικό αποτύπωμα.

Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας, επί 47 χρόνια, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας, συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο.

Το 2022 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς πραγματοποιήσαμε παιδικές ευχές, μειώσαμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δώσαμε αίμα, στηρίξαμε τις γυναίκες, φωνάξαμε δυνατά για τη σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, αγωνιστήκαμε για τα παιδιά και τους νέους με Σακχαρώδη Διαβήτη, δωρίσαμε ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα στα παιδιά.

Συλλέξαμε ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια στα καταστήματα ZAKCRET Sports, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου! Το μεγαλύτερο μέρος της δωρεάς ήρθε από τους πελάτες μας, που αγκάλιασαν αυτή την κίνηση κι η ανταπόκρισή τους ήταν εντυπωσιακή.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ZAKCRET ενίσχυσε σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, με μόνο σκοπό την προσφορά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ενισχύσαμε το έργο της Π.Ε.Α.Ν.Δ, του φιλανθρωπικού σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο σκοπό τη βελτίωση της υγείας, περίθαλψης, διαβίωσης και ποιότητας ζωής παιδιών και νέων με Σακχαρώδη Διαβήτη, προσφέροντας 1€ με την αγορά κάθε backpack από τα καταστήματα ZAKCRET Sports.

Στηρίξαμε το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, της μη κυβερνητικής και μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που έχει στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενισχύσαμε τη δράση του, προσφέροντας 1€ με την αγορά κάθε επιλεγμένου sustainable προϊόντος DISTRICT75 από τα καταστήματα ZAKCRET Sports.

Δώσαμε «το παρών» ως χορηγός στο Greece Race for the Cure®, τον πιο δημοφιλή αγώνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που χρηματοδοτεί κάθε χρόνο τα προγράμματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής».

Δωρίσαμε παπούτσια στα Παιδικά Χωριά SOS, που στέκονται δίπλα σε χιλιάδες παιδιά μέσα από προγράμματα εναλλακτικής φροντίδας και πρόληψης, σχολεία, κέντρα Υγείας κι άλλες υπηρεσίες προς τις τοπικές κοινωνίες, στο πλαίσιο μιας ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης.

Πραγματοποιήσαμε την ευχή της μικρής Φραντζέσκας να αποκτήσει ένα καινούριο δωμάτιο σε συνεργασία με το Make-A-Wish, τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό παγκοσμίως, που ασχολείται με την ψυχή του παιδιού που νοσεί, μοιράζοντας ελπίδα σε κάθε παιδί, που αγωνίζεται καθημερινά με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής.

Στηρίξαμε τη δράση ΕΥΧΟΣΤΟΛΙΔΙΑ του ΟΠΑΠ, μια μεγάλη γιορτή προσφοράς κι αγάπης, με στόχο την εκπλήρωση παιδικών ευχών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Ευχαριστούμε τη ZAKCRET ομάδα, τα μέλη, αλλά πιο πολύ τους πελάτες μας που στηρίζουν κι αγκαλιάζουν στο μέγιστο βαθμό κάθε προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με ενέργειες που καταδεικνύουν αλληλεγγύη κι αποτελούν επένδυση στις ανθρώπινες αξίες και το μέλλον.

Η οικογένεια της ZAKCRET A.E. αποχαιρετά το 2022 και υπόσχεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο, με υπευθυνότητα, σεβασμό και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από δράσεις κι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Καλή Χρονιά σε όλους!

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #CSR2022

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS