Top
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ZAKCRET ΣΤΙΓΜΕΣ! - Zakcret Blog zakcret στιγμές
fade
8259
post-template-default,single,single-post,postid-8259,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ZAKCRET ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ZAKCRET ΣΤΙΓΜΕΣ

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ZAKCRET ΣΤΙΓΜΕΣ!

Μία χρονιά με όμορφες και δύσκολες στιγμές έφτασε στο τέλος της, δίνοντας τη σκυτάλη σε μία νέα, ακόμη πιο αισιόδοξη για όλους μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2023, η ZAKCRET A.E. άφησε το δικό της πολύτιμο κοινωνικό αποτύπωμα.

Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας, επί 49 χρόνια, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας, συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο.

Το 2023 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς πραγματοποιήσαμε παιδικές ευχές, πολεμήσαμε την Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό, δώσαμε αίμα, φωνάξαμε δυνατά για τη σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, μείναμε δίπλα στις οικογένειες που επλήγησαν από σεισμούς και πλημμύρες, δωρίσαμε ρούχα και παπούτσια.

Συνδράμαμε στο ταξίδι αλληλεγγύης στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και στην κάλυψη αναγκών της Εθνικής Εθελοντικής Ομάδας ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Εθνική Εθελοντική Ομάδα ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α

Η ZAKCRET Running Team by ASICS «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και το ήθος της στο 8ο Lycabettus Run.

8ο Lycabettus Run

Το νέο OUTLET CENTER υποδέχτηκε τους κατοίκους της Καλαμάτας σε έναν εντυπωσιακό χώρο 1.500 τ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Είσοδος).

OUTLET CENTER ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στοχεύοντας στην παροχή υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσης στη νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Τις πύλες του άνοιξε το νέο κατάστημα ZAKCRET sports στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ιατροπούλου 20 & πλατεία Βασ. Γεωργίου.

ZAKCRET sports Καλαμάτας

Ένα νέο κατάστημα ZAKCRET sports έκανε δυναμική εμφάνιση στην καρδιά της Καλλιθέας, συνθέτοντας την πιο έξυπνη shopping επιλογή των Νοτίων Προαστίων.

ZAKCRET sports Καλλιθέας

Η συμμετοχή της ZAKCRET Running Team by ASICS ξεχώρισε στο 11o Kallithea Run, κάνοντας πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιή».

11o Kallithea Run

Το 2ο κατάστημα ZAKCRET Sports στη Θεσσαλονίκη έκανε αισθητή την παρουσία του στην οδό Ερμού 36, σε ένα ιστορικό σημείο με μεγάλη αθλητική ιστορία που έχει πολλά να πει, αλλά ακόμα περισσότερα να γράψει στο μέλλον.

ZAKCRET Sports Θεσσαλονίκης

Το πάθος και η διαχρονική συνεργασία μας με την Qivos αναγνωρίστηκε για άλλη μία χρονιά στα Loyalty Awards με το βραβείο “Best Use of Loyalty Management Software” για το πρόγραμμα ανταμοιβής των μελών μας, All For You.

“Best Use of Loyalty Management Software”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ZAKCRET ενίσχυσε σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, με πηγαίο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 29 Σεπτεμβρίου

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ZAKCRET

Προχωρήσαμε σε δωρεά ενδυμάτων κι υποδημάτων μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Δωρεά ενδυμάτων κι υποδημάτων μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Οι Zakcret Sports Highlanders πήραν το πρωτάθλημα της Division 3 του MBL4ON4 με το “σπαθί” τους, εκτοξεύοντας την περηφάνια μας στα ύψη.

Zakcret Sports Highlanders

Πήραμε μέρος στο “Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήριο”, συνεισφέροντας με τις κατασκευές μας στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Χαμόγελου του Παιδιού

Στηρίξαμε το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας 1€ με κάθε αγορά backpack για την ενίσχυση του αγώνα του Οργανισμού, με σκοπό την εξάλειψη της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

Στηρίξαμε το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Το SNEAKER CAGE υποδέχτηκε όλους τους λάτρεις της street culture, εγκαινιάζοντας το 5ο φυσικό store στο απόλυτο πολυκατάστημα των Νοτίων Προαστίων, στο Shopping House Αλίμου.

SNEAKER CAGE Άλιμος

Συνεργαστήκαμε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι φίλαθλοι του «Τριφυλλιού» ξεκίνησαν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα του ΠΑΟ αποκλειστικά στα καταστήματα ZAKCRET sports και στη Θύρα 3 & VIP στο ΟΑΚΑ.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, στηρίξαμε το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, μένοντας δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν στην περιφέρεια της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Περιφέρεια της Θεσσαλίας

Ο Οκτώβρης βρήκε τα ZAKCRET sports στην Κομοτηνή και πιο συγκεκριμένα στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

ZAKCRET sports Κομοτηνής

Εγκαινιάσαμε το 34ο κατάστημα ZAKCRET sports στην πόλη της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στο Εμπορικό Κέντρο Politikos.

ZAKCRET sports Λαμίας

Βάλαμε τη δική μας πινελιά για να ζωγραφιστεί ένα μεγάλο χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Παιδικά Χωριά SOS Αθήνα

Παιδικά Χωριά SOS Πάτρα

Παιδικά Χωριά SOS Θεσσαλονίκη

Ευχαριστούμε τη ZAKCRET ομάδα και όλους εσάς που αγκαλιάζετε στον μέγιστο βαθμό κάθε προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με ενέργειες που καταδεικνύουν αλληλεγγύη κι αποτελούν επένδυση στις ανθρώπινες αξίες.

Η ZAKCRET A.E. αποχαιρετά το 2023 και υπόσχεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο με υπευθυνότητα, σεβασμό και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από δράσεις κι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Καλή Χρονιά σε όλους!

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #CSR2023

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS